Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Poštovani

Akcija je istekla. Pogledajte aktuelne akcije i popuste.

Dani bele tehnike - Gorenje

Datum objave: 18.05.2020
(8 ocena)


Dobrodošli na Dane bele tehnike - Gorenje nedelja! U periodu od 18. 5. do 24. 5. uz kupovinu Gorenje bele tehnike dobijate vredne poklone!

Kupovinom Gorenje uređaja u vrednosti od 25.000 RSD do 35.000 RSD, na poklon dobijate Gorenje mikser ME 510 W.
Kupovinom Gorenje uređaja u vrednosti od 35.001 RSD do 45.000 RSD, na poklon dobijate Gorenje seckalicu SIC 500 BK.
Kupovinom Gorenje uređaja u vrednosti od 45.001 RSD do 55.000 RSD, na poklon dobijate Gorenje blender B600BG.
Kupovinom Gorenje uređaja u vrednosti preko 55.000 RSD, na poklon dobijate Gorenje ovlaživač vazduha H 40W.Prijava za poklone moguća je isključivo na stranici Registracija poklona, uz priložen fiskalni račun (skeniran ili fotografisan) za kupljeni uređaj.


Izdvajamo iz ponude:
 


Gorenje
 bela tehnika, očekuje vas po odličnim cenama uz lepe poklone, u svim Gigatron maloprodajnim objektima i online prodavnici.

GORENJE VEŠ MAŠINE


Uz svaku kupljenu Gorenje veš-mašinu (za pranje, sušenje ili kombinovanu), na poklon dobijate paket kućne hemije: Persil Disc 4u1 (22 kom), Silan Cool Fresh omekšivač (800 ml), K2R hvatač boja (10 kom), kao i poklon koji je definisan cenom uređaja koji kupujete.


Pogledajte ponudu

GORENJE MAŠINE ZA PRANJE SUDOVA


Uz svaku kupljenu Gorenje mašinu za pranje sudova, na poklon dobijate paket kućne hemije: Somat gel (540 ml), Somat sjaj (750ml), Somat Magnifier čistač mašine, kao i poklon koji je definisan cenom uređaja koji kupujete.


Pogledajte ponudu

GORENJE FRIŽIDERI


Uz svaki kupljeni Gorenje frižider, na poklon dobijate Dijamant paket različitih soseva + Blanc paket, kao i poklon koji je definisan cenom uređaja koji kupujete.


Pogledajte ponudu

GORENJE ŠPORETI, UGRADNE PLOČE I RERNE

Uz svaki kupljeni Gorenje šporet, ugradnu rernu, ugradnu ploču ili ugradni set, na poklon dobijate Dijamant paket različitih soseva, kao i poklon koji je definisan cenom uređaja koji kupujete.


Pogledajte ponudu

GORENJE ZAMRZIVAČI


Uz svaki kupljeni Gorenje zamrzivač, na poklon dobijate Dijamant paket različitih soseva, kao i poklon koji je definisan cenom uređaja koji kupujete.


Pogledajte ponudu

GORENJE KUHINJSKI ASPIRATORI


Gorenje kuhinjski aspiratori su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i nude vrhunsko korisničko iskustvo dok kuvate, čistite ili ih samo jednostavno gledate.


Pogledajte ponudu

* Uz Gorenje aspiratore čija je vrednost veća od 25.000 RSD dobijate poklon koji je definisan cenom uređaja koji kupujete.

GORENJE MIKROTALASNE RERNE


Mikrotalasne rerne kompanije Gorenje pružaju nežan i brz tretman za još ukusniju hranu.

 
Pogledajte ponudu

*Uz Gorenje mikrotalasne rerne čija je vrednost veća od 25.000 RSD dobijate poklon koji je definisan cenom uređaja koji kupujete.

Molimo vas da prilikom boravka u našim prodajnim objektima budete odgovorni prema sebi i drugima. Koristite zaštitne maske i rukavice i držite preporučenu distancu.

*Podela poklona je definisana na osnovu cene sa obračunatim popustom za gotovinsko plaćanje.
*Ponuda se ne može kombinovati sa drugim ponudama akcijama i popustima.
*Ponuda se ne odnosi na Gorenje klime uređaje, bojlere i grejna tela.
*Ponuda važi od 18.05. do 24.05.2020. ili do isteka zaliha.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: