Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Kosilice, trimeri i perači pod pritiskom po super cenama

Datum objave: 14.05.2020
(3 ocene)


Ukoliko želite da vam dvorište, bašta ili voćnjak uvek izgledaju uredno i reprezentativno, kosilica za travu i trimer su uređji koji bi trebalo da budu neizostavni deo vaše baštenske opreme. Još jedan uređaj koji je veoma korisno imati, kako bi se održala potpuna čistoća i urednost vašeg domaćinstva, jeste perač pod pritiskom.

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor električnih i motornih kosilica renomiranih proizvođača. Električne kosilice pogodne su za uređivanje trave na srednjim površinama do 800m2, njima se lako i jednostavno upravlja i ne proizvode izduvne gasove. Za velike površine idealan izbor su motorne kosilice koje uglavnom imaju veoma snažne motore i pogodne su i za profesionalnu upotrebu.

Pored kosilica, veoma praktične baštenske uređaje predstavljaju i motorni, električni i akumulatorski trimeri, idealni za redovno održavanje bašta, vrtova ili voćnjaka. Mogu se koristiti na svim terenima, pogodni su i za košenje trave na teže dostupnim mestima, čime vam je omogućena potpuna fleksibilnost u radu. Ukoliko želite da vaše žbunasto bilje uvek izgleda lepo i bujno, možete izabrati neki od trimera za živu ogradu.

Perače pod pritiskom možete koristiti za dubinsko pranje dvorišta, automobila, fasada, različitih podloga itd. Otklanjaju sve vrste nečistoća veoma temeljno, zahvaljujući brzom izbacivanju vode pod velikim pritiskom, čime je zagarantovan odličan nivo higijene u vašem domaćinstvu.

Sada je prava prilika da nabavite kosilicu, trimer ili perač pod pritiskom, jer vas ovi uređaji očekuju u Gigatron maloprodajnim objektima i online prodavnici po fantastičnim cenama.

Molimo vas da prilikom boravka u našim prodajnim objektima budete odgovorni prema sebi i drugima. Koristite zaštitne maske i rukavice i držite preporučenu distancu.


*Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima.
*Ponuda važi za sve vrste plaćanja od 14.05. do 02.06.2020. godine.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: