Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Poštovani

Akcija je istekla, aktuelne akcije možete pogledati na sledećem LINK-u.

Ništa lično, samo pro!

Datum objave: 17.12.2018
(2 ocene)
GoPro


U periodu od 14.12.2018. do 21.01.2019. godine, samo u Gigatronu vas očekuje veliki GoPro nagradni konkurs. Kupite bilo koju GoPro kameru i tačno odgovorite na nagradno pitanje “Koji proizvođač je prvi na svetu predstavio akcionu kameru?”. Nakon što odgovorite na pitanje, izvucite nagradni kupon i osvojite jednu od vrednih nagrada: Let helikopterom, Hero 7, GoPro Sleeve, 40% popusta na GoPro dodatak i još mnogo toga.

SVAKI KUPON OSVAJA NAGRADU ILI POPUSTE!!! NEMA PRAZNIH KUPONA ILI KUPONA NA KOJIMA PIŠE VIŠE SREĆE DRUGI PUT.

Mehanizam nagradnog konkursa je sledeći: kupite bilo koju GoPro kameru, odgovorite na pitanje “Koji proizvođač je prvi na svetu predstavio akcionu kameru?” i izvucite nagradni kupon.

Napomena: Svaki nagradni kupon je dobitan, u igri se nalazi više nagrada pa od nagradnog kupona zavisi šta ćete dobiti. Da biste dobili nagradni kupon morate tačno da odgovorite na postavljeno pitanje.

U ovom nagradnom konkursu učestvuju i osobe koje svoju kameru kupe u Gigatron online shopu-u, ali moraju otići u najbližu Gigatron prodavnicu gde će odgovoriti na pitanje i izvući svoj nagradni kupon sa poklonom.POKLONI:

Let helikopterom
Hero 7 black Hero 7 silver Hero 7 white
GoPro casey torbica GoPro dual Battery GoPro 3-way Grip
GoPro Rechargeable battery GoPro remote GOPRO Sleeve GOPRO Sleeve
10% popusta na dodatak 10% popusta na kameru 20% popusta na GoPro dodatak 20% popusta na kameru 40% popusta na GoPro dodatak* Kupon je potrebno sačuvati i isti dostaviti prilikom ostvarivanja popusta.
* Kupon se ne može zameniti za protivvrednost u novcu.
* Popust od u iznosu navedenom na kuponu važi za kupovinu jednog komada bilo koje  GoPro kamere  u Gigatron prodavnici (ne odnosi se na web prodavnicu).
* Za plaćanje karticama na RATE, preko administrativnih zabrana i kreditom  Raiffeisen banke ili Eurobanke, popust se obračunava na maloprodajnu cenu.
* Ukoliko je plaćanje gotovinom, platnim karticama i čekovima, popust se obračunava na iskazanu cenu za gotovinsko plaćanje.
* Popust se odnosi i na artikle označene ŠOK cenom.
* Poklon uređaji ili popusti se mogu preuzeti/iskoristiti od 14.12.2018. do 31.01.2019. ili do isteka zaliha.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: