Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Poštovani

Akcija je istekla. Pogledajte aktuelne akcije i popuste.

Odabrane računarske komponente

Datum objave: 12.09.2019
(2 ocene)
Odabrane računarske komponente


Šta je definicija dobrog all-rounder računara, tj. dobrog računara opšte namene? Ukratko, to je pouzdan i svestran računar koji će moći da odgovori na gotovo sve zahteve savremenog kućnog ili poslovnog korisnika. To je računar koji treba da bude na visini zadatka bez obzira na to da li je reč o naprednijoj multimediji, obradi fotografija, obradi video-materijala, igranju video-igara, programiranju, projektovanju, naprednom radu u kancelarijskim programima, učenju…

Do dobrog all-rounder desktop računara se dolazi pažljivim odabirom njegovih hardverskih komponenti. Svaka komponenta, individualno, treba biti kvalitetna i proizvedena od strane nekog od renomiranih proizvođača. Međutim, treba voditi računa i o tome da sve računarske komponente budu međusobno kompatibilne i da zajedno čine jednu harmoničnu celinu.

Gigatron ceni vaše vreme. Zato smo za vas odabrali računarske komponente pomoću kojih ćete lako, bez mukotrpnog pretraživanja interneta i ekspertskog poznavanja računara i opreme, sklopiti dobar all-rounder računar.

Takođe, komponente koje smo za vas odabrali su pogodne i za nadogradnju vašeg aktuelnog računara. Moderne su, brze, kvalitetne i pouzdane.

Zamenite stari spori hard disk novim i brzim SSD uređajem i ubrzanje će biti odmah primetno. Staru grafičku karticu zamenite novom i uživajte u video-igrama na potpuno novi način. Obezbedite komponentama svog računara stabilan i pouzdan izvor struje ugradnjom novog, kvalitetnijeg napajanja.

Opcija je zaista mnogo – zato iskoristite snižene cene odabranih računarskih komponenti i pomerite granice posla i zabave.*Ponuda važi od 12.09. do 15.09.2019.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: