Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Poštovani

Akcija je istekla, aktuelne akcije možete pogledati na sledećem LINK-u.

Popust za penzionere

Datum objave: 09.01.2020
(34 ocena)
Popust za penzionere


Dragi penzioneri, u periodu od 9. 1. do 12. 1. 2020. godine Gigatron je u saradnji sa Savezom penzionera Srbije pripremio za vas 15% popusta na ceo asortiman proizvoda u svim našim prodavnicama.

Savez penzionera Srbije već više od 70 godina radi na interesima penzionera na teritoriji cele Srbije i broji preko 600.000 registrovanih članova. Savez deluje na načelima zajedništva interesa i jedinstva u uređivanju međusobnih prava, obaveza i pogodnosti. Ciljevi saveza nisu ograničeni samo na sopstvene članove, već su upućeni svim penzionerima u našoj zemlji.

Savez penzionera Srbije i Gigatron vas pozivaju da požurite i iskoristite ovu odličnu ponudu.

Ponesite poslednji penzioni ček i ličnu kartu na uvid, pokažite ih osoblju na kasi i automatski ostvarujete popust u svim Gigatron prodavnicama. Kod nas možete pronaći najveći izbor računara, televizora, mobilnih telefona, bele tehnike, malih kućnih aparata i još mnogo toga, a naše ljubazno i profesionalno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Za sve dodatne informacije pozovite naš call centar na 011 44 14 000

 

* Popust se obračunava na maloprodajnu cenu uz poslednji penzioni ček i ličnu kartu na uvid.
* Popust važi za plaćanje gotovinom, platnim karticama i čekovima.
* Popust se ne odnosi na plaćanje karticama na RATE (osim za DINA karticu Banke Poštanska štedionica), preko administrativnih zabrana i kreditom Raiffeisen banke ili Eurobanke.
* Popust se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima.
* Popust se ne odnosi na artikle označene sa ŠOK cena.
* Popust važi od 09.01. do 12.01.2020.

 

Pitanja i odgovori

 • Unesite kod
  • Bojana
   27/05/2019

   Poštovani, Da li popust važi samo uz ličnu kartu? Ukoliko je neophodan, ta je alternativa za penzioni ček, pošto se penzija prima preko druge banke (ne Štedionice). Hvala.

  • Poštovana, dovoljan je poslednji penzioni ček ili lična karta na uvid, pokažite ih osoblju na kasi i automatski ostvarujete popust u svim Gigatron prodavnicama.

  • TSA
   26/04/2019

   postovana/i, zanima me da li se popusti mogu sabirati? tj da li moze popust za penzionere da se sabira sa popustom sa FitPass karticom?

  • Poštovani, popuste nije moguće sabirati sa drugim popustima i akcijama.

Prikaži više

Pratite nas na društvenim mrežama: