Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Popust za penzionere

Datum objave: 09.09.2016
(20 ocena)
Popust za penzionere


Dragi penzioneri, požurite u Gigatron! U periodu od 09.09. do 11.09.2019. godine, u svim Gigatron prodavnicama uz poslednji penzioni ček i ličnu kartu na uvid, dobijate 17% popusta na mašine za pranje, mašine za sušenje i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša, i 12% popusta na ostatak asortimana.


Ne propustite ovu ponudu! Ponesite poslednji penzioni ček i ličnu kartu na uvid, pokažite ih osoblju na kasi i automatski ostvarujete popust u svim Gigatron prodavnicama. Kod nas možete pronaći najveći izbor računara, televizora, mobilnih telefona i još mnogo toga, a naše ljubazno i profesionalno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Za sve dodatne informacije pozovite naš call centar na 011 44 14 000

 

* Popust se obračunava na maloprodajnu cenu uz poslednji penzioni ček i ličnu kartu na uvid.
* Popust važi za plaćanje gotovinom, platnim karticama i čekovima.
* Popust se ne odnosi na plaćanje karticama na RATE
(osim za DINA karticu Banke Poštanska štedionica), preko administrativnih zabrana i kreditom Raiffeisen banke iliEurobanke.
* Popust se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima.
* Popust se ne odnosi na artikle označene sa ŠOK cena.
* Popust važi od 09.09. do 11.09.2019.

 

Pitanja i odgovori

 • Unesite kod
  • Bojana
   27/05/2019

   Poštovani, Da li popust važi samo uz ličnu kartu? Ukoliko je neophodan, ta je alternativa za penzioni ček, pošto se penzija prima preko druge banke (ne Štedionice). Hvala.

  • Poštovana, dovoljan je poslednji penzioni ček ili lična karta na uvid, pokažite ih osoblju na kasi i automatski ostvarujete popust u svim Gigatron prodavnicama.

  • TSA
   26/04/2019

   postovana/i, zanima me da li se popusti mogu sabirati? tj da li moze popust za penzionere da se sabira sa popustom sa FitPass karticom?

  • Poštovani, popuste nije moguće sabirati sa drugim popustima i akcijama.

Prikaži više

Pratite nas na društvenim mrežama: