Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Probaj Motorolu

Datum objave: 20.05.2020
(1 ocena)


Pravila promocije

Kako bi kupac ostvario prava iz promotivne akcije Probaj Motorolu, neophodno je da sledeći tehnički detalji budu ispunjeni:

Motorola telefon je vraćen u roku od 30 dana od dana kupovine.
Telefon mora biti vraćen u neoštećenoj originalnoj ambalaži. Neophodno je vratiti i punjač koji je bio u pakovanju sa telefonom.
Da bi telefon bio vraćen neophodno je da ne bude fizički oštećen, što na prodajnom mestu utvrđuje prodavac. Prodavac na prodajnom mestu, gde ste kupili Motorola telefon, će izvršiti sledeći niz provera:

Obaviće vizuelni pregled celog telefona kako bi utvrdio da nema tragova tečnosti, pukotina, udaraca i većih ogrebotina. Sitne ogrebotine nastale prilikom ‘normalnog’ korišćenja telefona su prihvatljive i neće sprečiti povrat uređaja u sklopu promotivne akcije. Pod većim ogrebotinama se podrazumevaju, u skladu sa standardnim servisnim kriterijumima, sledeća oštećenja:

Na prednjoj strani telefona nisu dozvoljene ogrebotine duže i šire od 1mm kao i da ih ne bude više od dve u prečniku od 30mm.

Na zadnjoj strani i bočnim ivicama telefona nisu dozvoljene ogrebotine duže od 5mm i šire od 1mm kao i da ih ne bude više od tri u prečniku od 30mm. Ogrebotine su dozvoljene na tasterima pod uslovom da ne ometaju njihovu funkcionalnost.

Priključiće originalni punjač koji je u pakovanju stigao sa telefonom kako bi utvrdio da li se punjenje baterije obavlja i time će utvrditi da nije došlo do ošteljenja priključka kao i da je punjač ispravan.

Uključiće telefon kako bi utvrdio da je displej ispravan i da nema tačke, linije ili mrlje prouzrokovane eventualnim nagnječenjem uređaja.
- Ukoliko prodavac nije siguran da li se oštećenja zatečena na telefonu tumače kao fizičko oštećenje ili ne, ima pravo da uređaj pošalje u ovlašćeni servis na dodatnu potvrdu da li može biti prihvaćen u okviru promotivne akcije Probaj Motorolu.

Ukoliko telefon ispunjava uslove za vraćanje u okviru promotivne akcije Probaj Motorolu, kupac može odmah na prodajnom mestu ostvariti svoja prava i u dogovoru sa prodavcem dobiti novac nazad ili zameniti telefon za neki drugi model Motorola telefona ili nekog drugog proizvođača.

Motorola zadržava pravo promene tehničkih pravila ili da završi promociju pre 31.12.2020. i o tome blagovremeno obavesti sve partnere koji sprovode promociju Probaj Motorolu.


* Motorola telefoni uz koje se na poklon dobija drugi telefon, televizor i sl., nisu obuhvaćeni promocijom Probaj Motorolu.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: