Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Samsung Galaxy Note 8

Datum objave: 15.09.2017
(33 ocena)
Sagledaj širu sliku i komuniciraj na potpuno nov način. Sa Galaxy Note8 u tvojim rukama, velika dela čekaju na tebe.
Infinity displej veći od života
Veći ekran znači više prostora za velika dela. Veće je bolje sa Galaxy Note8 ekranom od 6,3 inča. To je najveći ekran na Note uređajima, a i dalje savršeno leži u ruci.
S Pen olovka.
Potpuno nov način komuniciranja.
Koristi S Pen olovku da se izraziš na način koji pravi razliku. Nacrtaj sopstvene emotikone da pokažeš kako se osećaš ili ispiši tekst na fotografiji i pošalji je kao rukom pisanu poruku. S Pen olovkom se rade stvari koje su važne.
*Slika služi isključivo kao ilustracija.
Galaxy Note8 je dizajniran tako da možete da se koristi jednostavno i sa lakoćom. Prelepe obline i telo bez rama napravljeni su da bi ti omogućile bolje ležanje u ruci i više prostora za slobodno pisanje pomoću S Pen olovke. Skener otisaka prstiju je skoro u ravni sa zadnjom stranom, a taster za početni ekran smešten je ispod Infinity displeja kako bi ostao nevidljiv do trenutka kada ti je potreban. To je početak nesmetanog doživljaja.
Bright lens tehnologija
Fotografije, jasne i fokusirane čak
i pri slabom osvetljenju
Napravi kristalno jasne fotografije čak i kada je mrak i kada ne možeš mirno da držiš telefon. Dvostuka kamera na uređaju Galaxy Note8 ima širokougaonu kameru koja daje odlične rezultate pri slabom osvetljenju, kao što se i može očekivati od Galaxy telefona, dok teleobjektiv donosi dvostruki optički zum za jasne scene, bliske i daleke. Obe kamere imaju optičku stabilizaciju slike tako da dobijaš kristalno jasne fotografije čak i pri korišćenju zuma.
Gledaj više, listaj manje
Bilo da prelistavaš novosti na društvenim mrežama ili pišeš recept u Samsung Notes aplikaciji, možete da vidiš i uradiš više sa manje listanja zahvaljujući odnosu dimenzija ekrana 18,5:9.
Otpornost na vodu i prašinu
Munjevito igranje
Igre koje obiluju grafikom deluju lagano na Galaxy Note8 jer on podržava Vulkan API. Kada Vulkan obezbedi brzo povezivanje između računara i grafike, ono što dobiješ su prelepo uglađene performanse koje ne crpe toliko bateriju

Pitanja i odgovori

 • Unesite kod
  • Goran
   08/10/2017

   Da li telefon podrzava dual sim kartice (dva broja). Uspecifikaciji Vam se razlikuju podaci za sim kartice.

  • Poštovani, podržava dual SIM.

  • Ivan
   19/09/2017

   Zanima me kako ide ako se uzima preko kredita?Jel se plaća iz ruke ili sve to ide preko računa?

  • Poštovani, sve o načinima plaćanja u Gigatronu možete pročitati ovde: Načini plaćanja Za detaljne informacije o kreditu BEZ KAMATE i kreditu SAMO UZ LIČNU KARTU pozovite neku od naših prodavnica, tražite agenta banke i kolega će Vam sve detaljno objasniti.

Pratite nas na društvenim merežama: