Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Sve što vam je potrebno na jednom mestu

Datum objave: 18.03.2020
(6 ocena)


Gigatron vam nudi širok spektar različitih kategorija proizvoda koje možete poručiti putem naše internet prodavnice. Garantujemo vam sigurno online plaćanje, dok je dostava na željenu adresu za sve kupovine preko 3.000 RSD potpuno besplatna.

Prenosni računari


Veliki izbor laptop i tablet računara, kao i dodatne opreme za prenosne računare. Izaberite i poručite online najbolji laptop za vaš posao, kućnu upotrebu ili gaming.


Pogledaj ponudu

Računari i PC komponente


Veliki izbor Gigatron računara, brand-name računara, all-in-one računara, servera, računarskih komponenti, monitora, softvera i igara za PC. Sve vas to čeka u našoj online prodavnici.


Pogledaj ponudu

Oprema za računare


Izaberite i jednostavno kupite online perifernu opremu za svoj računar. Veliki izbor tastatura, miševa, zvučnika, gaming opreme, web kamera, mikrofona, slušalica, štampača, skenera, opreme za striming i drugih delova PC opreme.


Pogledaj ponudu

TV, audio i video

Gigatron internet prodavnica nudi širok izbor televizora renomiranih svetskih proizvođača, TV i AV opreme, gaming konzola, diktafona, projektora, auto-audio tehnike, baterija i punjača. Poručite online sve što vam je potrebno za zabavu i opuštanje.


Pogledaj ponudu

Gaming na PC-u ili konzoli


Najpopularnije video-igre, najbolji gaming desktop i laptop računari, konzole za igranje i druga oprema koja vam je potrebna za vrhunske gejming performanse i nezaboravne, maratonske gejming sesije.


Pogledaj ponudu

Mobilni telefoni i oprema


Veliki izbor pametnih telefona sa Android ili iOS operativnim sistemom. Siroka paleta vrhunske, originalne dodatne opreme za mobilne telefone. Gigatron internet prodavnica je adresa na kojoj sve počinje.


Pogledaj ponudu

Mali kućni aparati i usisivači


Svi mali kućni aparati koji vam mogu zatrebati - na jednom mestu. Naša internet prodavnica nudi veliki izbor malih kuhinjskih aparata, usisivača i drugih kućnih uređaja, kao i aparata za negu tela, lepote i zdravlja.


Pogledaj ponudu

Fitnes oprema


Budite u top formi zahvaljujući trakama za trčanje, sobnim biciklima, multifunkcionalnim spravama za vežbanje i drugoj fitnes opremi koju možete poručiti u Gigatron online prodavnici.


Pogledaj ponudu

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: