Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Veliki izbor aparata za negu kose, lica i tela

Datum objave: 08.04.2020
(1 ocena)


Uz prave aparate za negu, možete da postignete da vaša kosa i koža izgledaju kao nakon posete frizerskom ili kozmetičkom salonu. U našoj širokoj ponudi uređaja za negu kose, lica i tela za žene i muškarce, možete da pronađete sve što vam je potrebno, kako biste postigli željeni rezultat i u kućnim uslovima.

Fenovi za kosu


Kada vam je kosa stilizovana i lepa, nepogrešivo odajete utisak brige o sebi. Fen je aparat koji vam omogućava da uvek imate frizuru koja se jednostavno postiže i deluje veoma efektno, a to je isfenirana kosa. Možete izabrati između standardnog, profesionalnog ili kompaktnog fena manjih dimenzija, dok stepen jačine i toplote vazduha prilagođavate svom tipu kose i efektu koji želite da postignete.


Pogledaj ponudu

Stajleri i prese za kosu


Stajleri i prese za kosu, omogućavaju vam da samostalno napravite i zahtevnije frizure. Pomoću figara i stajlera možete da uvijate kosu na različite načine, i dobijete atraktivne talase, mokre lokne, krupne ili sitne kovrdže. Presa za kosu je pravi izbor ukoliko više volite da vam kosa uvek izgleda ravno i zaglađeno, dok električne četke za ispravljanje omogućavaju ravnu kosu, ali sa malo više volumena.


Pogledaj ponudu

Depilatori i epilatori


Lepa i negovana koža, koja je glatka i svilenkasta, doprinosi tome da izgledate savršeno i osećate se samouvereno u svakoj prilici. Epilatori i depilatori, kao i IPL epilatori omogućavaju da vaša koža bude sjajna, mekana i glatka tokom dužeg vremenskog perioda, a možete ih koristiti kada god želite, u udobnosti vašeg doma.


Pogledaj ponudu

Mašinice za šišanje i trimeri

Kada je u pitanju nega muškaraca, izdvajamo mašinice za šišanje i trimere, koji vam omogućavaju da skratite i stilizujete kosu i dlačice po meri, kako biste uvek izgledali besprekorno uredno.


Pogledaj ponudu

Aparati za brijanje


Tu su i aparati za brijanje, koji pružaju maksimalnu udobnost i bezbednost prilikom brijanja, dok su vodootporni modeli pogodni i za suvo i za mokro brijanje, po vašoj želji.


Pogledaj ponudu

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: