Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

GigaDrive usluga

Datum objave: 06.04.2020
(31 ocena)
GigaDrive usluga


Kao društveno odgovorna kompanija, Gigatron čini sve da vam u ovim izazovnim vremenima kupovinu tehnike učini što jednostavnijom i bezbednijom. Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo GigaDrive – našu novu uslugu koja vam omogućava da do kupljenih uređaja dođete brzo i lako, uz minimalni lični kontakt i uz bezbednu udaljenost od drugih lica.

Usluga GigaDrive podrazumeva preuzimanje kupljenih uređaja izvan naših maloprodajnih objekata, odnosno bez čekanja u redu i ulaska u prodavnicu, u vreme koje vam odgovara (uz poštovanje mera propisanih od strane Vlade Republike Srbije).Putem Gigatron internet prodavnice kupite jedan ili više artikala koji su odabrani za preuzimanje GigaDrive uslugom.

Prilikom online plaćanja, odaberite GigaDrive kao način preuzimanja kupljene robe.

Nakon obrade vaše porudžbenice, dobićete SMS ili email sa detaljima vaše porudžbine.

Ubrzo ćete primiti poziv od operatera Gigatron Call centra, radi dogovora termina za preuzimanje uređaja.

U dogovoreno vreme parkirajte svoj automobil ispred GigaDrive Centra za preuzimanje uređaja i pozovite broj telefona koji ste dobili od operatera našeg Call centra.

Osoblje GigaDrive Centra će izneti kupljeni proizvod i predati vam ga ili ga smestiti u vaše vozilo. Tom prilikom će biti potrebno da pokažete potvrdu o porudžbini, koju ste dobili u formi SMS ili email poruke.Prodavnica u kojoj je dostupna GigaDrive usluga:

TC Okov, Partizanske avijacije 2, Beograd.

Kupujte online - jednostavno i bezbedno, iz udobnosti svog doma.U nastavku stranice pogledajte proizvode koje možete kupiti putem GigaDrive usluge

TV, AUDIO, VIDEO

MOBILNI TELEFONI I OPREMA

RAČUNARI, GEJMING I OPREMA

MALI KUĆNI APARATI

BELA TEHNIKA

OSTALO

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: