Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

EAN: 5030917225819

PC World of Warcraft Battle for Azeroth Pre-purchase Box MMORPG, PEGI 12

 • Blizzard

Pošalji prijatelju

Email adresa nije ispravna!
Žanr: MMORPG
Preporučeni uzrast: PEGI 12
 • Proizvod trenutno nije dostupan
Blizzard - Igre - PC World of Warcraft Battle for Azeroth Pre-purchase Box -

Prodavnice Beograd

Specifikacije
Pitanja i odgovori (1)
Kalkulator rata
Platforma PC
Žanr MMORPG
Preporučeni uzrast PEGI 12
Opis Najnovija ekspanzija, sedma po redu, za World of Warcraft donosi svet posle sloma Legije u kome se ponovo rasplamsava sukob između ljudi i orkova i njihovih savezničkih rasa u borbi za Azeroth.
EAN 5030917225819
Razno Kupovinom Pre-purchase boxa kupac dobija bonuse u World of Warcraft igri odmah a biće u mogućnosti da odmah pokrene Battle for Azeroth čim ekspanzija bude zvanično izašla. Za igranje ove ekspanzije je neophodno imati uplaćeno vreme u World of Warcraft.

Pre-purchase box bonus:
- Boost karaktera na Level 110
- Mogućnost otključavanja četiri nove rase Horde: Highmountain Tauren, Nightborne Elves, Alliance: Lightforged Draenei, Void Elves
- Kvestovi za poseban oklop

Link proizvođača

*Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne

 • Unesite kod
  • Pera
   08/08/2018

   Da li se dobija 30 dana besplatno kada se kupi igra

  • Poštovani, počevši od 18.07.2018, WOW Legion je integrisan u osnovni WOW: PC World of Warcraft Battle Chest v5.0 - 86336EN PC, RPG. Za stare igrače važi dosadašnje pravilo – produžiš/kupiš vreme i možeš da igraš WOW. Za nove igrače je do sada postajao Starter pack (14-days Trial) koji je omogućavao novim igračima da probaju igricu. Ova verzija ja imala određene restrikcije u igri. Kome bi se svidela igra, morao je da kupi WOW i da onda nastavi igru. Sada je omogućeno novim igračima da igraju WOW, a da ne moraju da kupe igru. Naprave nalog za WOW i moraju da uplate vreme (1, 2, 6, 12 meseci) i mogu da igraju igru bez ograničenja uključujući i Legion. Dakle, za igrače koji igraju WOW, igrali su i sada pauziraju i sl. važe ista pravila kao do sada – platiš vreme i igraš. Za nove igrače je data mogućnost da biraju – kupe WOW Battlechest i igraju mesec dana ili kupe vreme i igraju igru pri čemu ne moraju da je kupe. Sama kupovina vremena im omogućuje da kreiraju nalog i igraju koliko su platili. Što se tiče predstojeće ekspanzije (Battle for Azeroth), sve ostaje isto kao i ranije – da bi igrač igrao ovaj deo, mora da kupi ekspanziju. Uz kupovinu ekspanzije ne dobija nikakvo besplatno vreme, tako da mora da ima uplaćeno vreme da bi igrao.

Uporedi sa sličnim proizvodima

 • Uporedi

  Cena:

  5.499 RSD

  (5)
  Šok cena
  Platforma PC
  Žanr MMORPG
  Preporučeni uzrast PEGI 12
  Opis Azeroth je platio užasnu cenu da bi zaustavio apokaliptični marš Legije. Iako su rane sveta zalečene, uništeno poverenje između Alijanse i Horde će možda biti najteže popraviti.

  U WoW Battle for Azeroth, sedmoj ekspanziji World of Warcraft, pad Legije pokrenuo je niz katastrofalnih događaja koji su oživeli konflikt koje se nalazi u srcu Warcraft sage. Dok počinje novo doba ratovanja, heroji Azarota kreću na putovanje da regrutuju nove saveznike, sakupe najmoćniji resurs na svetu da bi promenili tok rata i borili se na nekoliko frontova i utvrdili ko će da vodi Azarot u njegovu nesigurnu budućnost.

  - Istraži dva nova kraljevstva. Kao heroj Alijanse, putuješ u pomorsko kraljevstvo Kul Tiras, dom Jaine Praudmoore. Kao šampion Horde, ideš u Zandalar, kako bi regrutovao trolove i njihovu pomorsku silu.
  - Novi saveznici. Zasluži naklonost Lightforged draenei, Highmountain taurena, Nightborne, Void elfova, Dark Iron patuljaka i Zandalari trolova i dodaj ih svojoj frakciji.
  - Pljačkaj Ostrva Velikog Mora. Borite se u grupama od tri igrača dok se trkate sa lukavim protivnica ili neprijateljskim igračima u skupljanju resursa za ratni pohod.
  - Jurišaj na borbeni front. Kreni na front i učestvuj u velikim co-op borbama sa 20 igrača u novom PVE modu inspirisanom klasičnim Warcraft RTS borbama.
  - Ojačajte svoj oklop moćima titana. Preuzmite kontrolu na Srcem Azarotha, legendarnom ogrlicom i napuni je Azeritom, novim resursom pomoću kojeg oklop dobija nove moći i statistike.
  - Povežite se kroz zajednicu. Nađi avanturiste koji dele ista interesovanja kroz novi Communites sistem u igri i učlani se u grupe kroz servere.
  EAN 5030917235863
  Razno Link proizvođača
 • Uporedi

  Cena:

  5.499 RSD

  (0)
  Platforma Xbox One
  Žanr Logička
  Preporučeni uzrast PEGI 12
  EAN 3307215912775
  Razno
 • Uporedi

  Cena:

  5.499 RSD

  (0)
  Platforma PS4
  Žanr Borilačka
  Preporučeni uzrast PEGI 12
  Opis Dragon Ball Xenoverse 2 je igra nastala od svoje predhodne, veoma popularne verzije, Dragon Ball Xenoverse, sa poboljšanom grafikom gde će igrači utonuti u najveći i najdetaljniji Dragon Ball svet ikada napravljen. Dragon Ball Xenoverse 2 vam donosi nove gradove i omogućava vam da kreirate svoj karakter po vašoj želji sa najvećim brojem opcija do sada, sa dodatnim karakteristikama i specijalnim nadogradnjama.
  EAN 3391891980654
  Razno Link proizvođača
 • Uporedi

  Cena:

  4.999 RSD

  (0)
  Platforma PS4
  Žanr RPG
  Preporučeni uzrast PEGI 16
  EAN 3391891990639
  Razno
 • Uporedi

  Cena:

  4.999 RSD

  (1)
  Platforma Xbox One
  Žanr Akciona avantura
  Preporučeni uzrast PEGI 7
  EAN 5030917242281
  Razno

Prethodno pregledani proizvodi

Pratite nas na društvenim mrežama: