Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

5 godina garancije na Samsung belu tehniku
 


Puno toga može da se dogodi za pet godina! Ali, ukoliko kupite neki od Samsung modela frižidera, mašina za pranje veša, ugradnih kuhinjskih uređaja ili određenih usisivača u periodu od 15.02. do 30.06.2020. i neki od Samsung modela mašina za pranje i sušenje veša i mašina za sušenje veša od 15.02. do 31.03.2020. godine, uz njih dobijate i pet godina bezbrižnosti zato što verujemo u kvalitet Samsung proizvoda.


Kako bi se ostvarilo pravo na 5 godina garancije, potrebno je registrovati uređaj na sledećoj internet stranici www.samsung5godinagarancija.rs i uspešno proći proces registracije. Uređaj se mora registrovati najkasnije 30 dana od datuma kupovine.


Nakon registracije, podnosiocu zahteva će putem e-poruke biti poslato obaveštenje o registraciji i garantni list za produženu garanciju sa serijskim brojem registrovanog uređaja.


Garantni list za produženu garanciju i račun, potrebno je čuvati tokom čitavog perioda trajanja garancije. Takođe, na samom uređaju, serijski broj ne sme biti oštećen.


Mogu se registrovati samo novi uređaji, akcija ne važi za oštećene i outlet proizvode.

Pratite nas na društvenim mrežama: