Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

EAN: 4627078300755

Mobilni telefon Elari CardPhone (Naradzansti) - ELCPORG 1.1"

Dijagonala ekrana: 1.1"
 • Proizvod trenutno nije dostupan
Elari - Mobilni telefoni - Elari CardPhone (Naradzansti) - ELCPORG - Velika ponuda mobilnih telefona, najpoznatiji brendovi, niske cene. Online kupovina, Šok cene, odloženo plaćanje i kupovina na rate bez kamate.

Prodavnice Beograd

Odličan izbor uz ovaj proizvod

Šta je otključan telefon?

Otključan telefon je mobilni uređaj koji nije vezan ni za jednog provajdera, niti je uslovljen ugovornom obavezom. To vam daje mogućnost da prvo izaberete model telefona koji Vama najviše odgovara, a zatim da izaberete mobilnog operatera i paket pretplate u skladu sa Vašim željama bez ikakvih ograničenja uslovljenih odabirom mobilnog uređaja. Kada izaberete operatera, jednostavno ubacite dobijenu SIM karticu u vaš novi mobilni telefon i sve je spremno za upotrebu. U bilo kom trenutku možete promeniti operatera prostom zamenom SIM kartice, i u zemlji, ali i u inostranstvu.

Zašto da kupim otključan telefon?

SLOBODA Izaberite mobilnog operatera i paket pretplate koji vam najviše odgovara. Ukoliko u budućnosti pronađete povoljniji paket pretplate kod drugog operatera, jednostavno se možete prebaciti samo promenom SIM kartice.
PUTOVANJA Gde god u svetu da se nalazite možete koristiti svoj telefon, bez plaćanja skupih roaming usluga, kupovinom SIM kartice lokalnog operatera i prostom zamenom iste u vašem mobilnom uređaju.
MOGUĆNOST IZBORA Izaberite model telefona koji želite, bez bilo kakvog uslovljavanja.Izaberite mobilni telefon sa željenim karakteristikama, bez obzira da li se nalazi u ponudi vašeg mobilnog operatera ili ne.
UŠTEDA U Gigatronu Vam nudimo sve aktuelne modele mobilnih telefona na 24 mesečne rate BEZ KAMATE. Sve troškove finansiranja snosimo mi. Na vama je samo da izaberete vaš novi mobilni telefon.
Specifikacije
Tehnologije
Pitanja i odgovori
Kalkulator rata
Dizajn Monoblok
Tip ekrana LCD
Ekran osetljiv na dodir Ne
Broj boja Monohromatski
Dijagonala ekrana 1.1"
Bluetooth v3.0
Kapacitet baterije 220 mAh
Trajanje baterije Vreme razgovora: Do 3h
Vreme u stanju mirovanja: Do 72h
SIM slot Single SIM
Boja Naradžansta
2G mreža Da
Dimenzije 86 x 48 x 5.5 mm
Masa 42g
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
EAN 4627078300755
Razno Link proizvodjača
 • LCD

  LCD (Liquid Crystal Display) je ravna ploča koja koristi tečne kristale kako bi se prikazala slika. Tečni kristali ne emituju svetlost direktno, zato LCD ekrani uvek imaju neki tip dodatnog osvetljenja.

 • Bluetooth

  Bežična tehnologija koja se uglavnom koristi da se povežu periferni uređaji i dodaci sa računarom ili nekim drugim uređajem, poput mobilnog telefona ili tablet računara. Takođe se koristi za prenos podataka između dva uređaja koji podržavaju Bluetooth standard.

 • Dijagonala ekrana - prenosni uređaji

  Dijagonale ekrana su izražene u inčima, jedan inč (inch) je 2.54cm. Današnji prenosni uređaji koriste ekrane osetljive na dodir i zbog veće preglednosti je lakše korišćenje uređaja koji imaju veće ekrane, ali uvek treba obratiti pažnju na veličinu šake, jer manji ili veći uređaj može negativno da utiče na korišćenje.

 • Unesite kod
  • Tina
   20/03/2017

   Da li se moze na intetnet na ovom telefonu

  • Poštovani, ne može.

Prethodno pregledani proizvodi

Pratite nas na društvenim merežama: