Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Bowers & Wilkins PX5 i PX7 slušalice u prodaji

Datum objave: 31.10.2019
(0 ocena)
Bowres & Wilkins PX5 i PX7 slušalice u prodaji


Bowers & Wilkins (poznat i kao B&W) je novi premijum brend u bogatoj Gigatron ponudi. Ova engleska kompanija je osnovana davne 1966. godine i specijalizovana je za proizvodnju visokokvalitetne audio-opreme. O kvalitetu Bowers & Wilkins proizvoda dovoljno govori i činjenica da se zvučnici ove kompanije ugrađuju u skupocene automobile marki BMW, Maserati, McLaren, Volvo. U proizvodnom portfoliju kompanije B&W nalaze se i visokokvalitetne slušalice koje objedinjuju vrhunski zvuk, besprekorni kvalitet izrade, najnaprednije tehnologije iz domena zvuka i akustike i sofisticiran dizajn.

Bowers & Wilkins PX5 su bežične slušalice on-ear tipa koje poseduju tehnologiju za eliminisanje okolne buke, koja će vas "izolovati" od spoljne buke i ostaviti vas "nasamo" sa vašom omiljenom muzikom.

Bowers & Wilkins PX7 bežične slušalice over-ear tipa vam omogućavaju da doživite muziku na potpuno novi način, uz zvuk najvišeg kvaliteta. Model PX7 poseduje adaptivnu tehnologiju eliminisanja okolne buke, koja se automatski prilagođava okruženju u kojem se nalazite i spoljašnji svet drži podalje od vas i vaše muzike.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: