Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Logitech G Gaming miševi sa HERO senzorom

Datum objave: 30.07.2019
(0 ocena)
Logitech G Gaming Miševi Sa HERO Senzorom


Novi modeli vrhunskih Logitech gaming miševa te čekaju u Gigatronu. Miševe švajcarske kompanije Logitech koriste svetski pro gejmeri i upravo sa njima su ostvarili neke od svojih najvećih pobeda. Koji ćeš model ti izabrati?

G403 HERO je žični model sa Lightsync RGB osvetljenjem i gumiranim biiičnom stranicama koje obezbeđuju siguran hvat i izuzetnu udobnost. čak i pri višečasovnim gejming sesijama.

G703 LIGHTSPEED HERO je "univerzalni vojnik" u svetu gejmerskih miševa. Opremljen je naprednim Logitech G tehnologijama, uključujući i Lightsync RGB osvetljenje sa velikim brojem svetlosnih efekata kroz koje se prožima čak 16,8 miliona nijansi. LIGHTSPEED bežična tehnologija osigurava žične performanse dok ćete istovremeno uživati u bežičnoj slobodi.

G903 LIGHTSPEED je neverovatan gejming miš simetričnog oblika, sa 11 tastera koji se mogu programirati. Najnaprednija bežična tehnologija, čudesni HERO senzor pokreta i mogućnost bežičnog punjenja za vreme igranja samo su neke od karakteristika koje ovaj miš čine savršenim izborom za gejmere koji ne prihvataju kompromise.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: