Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Logitech MX serija miševa - nova definicija preciznosti i udobnosti

Datum objave: 20.03.2020
(0 ocena)
Logitech MX serija miševa - nova definicija preciznosti i udobnosti


Iz švajcarske kompanije Logitech nam stižu računarski miševi iz MX serije, koji u potpunosti redefinišu pojam udobnosti i kvaliteta.

Logitech MX Vertical je miš vrhunskih karakteristika, koji vas neće primoravati da šaku držite u neprirodnom položaju. Zahvaljujući uglu od 57°, koji omogućava prirodan položaj šake pri korišćenju ovog miša, zamor mišića se smanjuje za 10%. Napredna tehnologija za praćenje pokreta miša smanjuje pokretanje ruke i do 4 puta.

MX Master 3 je najnoviji i najnapredniji predstavnik Loigtech-ove nadaleko čuvene i nagrađivane MX Master serije.  Maksimalna preciznost i kontrola pokreta, izuzetno brz i precizan MagSpeed elektromagnetni skrol, kao i pregršt softverskih mogućnosti čine MX Master 3 savršenim izborom za kreativne korisnike koji svoje radno vreme provode radeći u programima kao što su Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Final Cut Pro, Steinberg Cubase i sl.

Logitech MX Ergo predstavlja novi standard za udobnost i preciznost u svetu bežičnih miševa. U odnosu na miševe tradicionalnog dizajna, MX Ergo smanjuje angažovanje i zamor mišića ruke i šake za 20%, a sve zahvaljujući najnaprednijoj Trackball tehnologiji (kuglici za kontrolu kursora miša) koju je Logitech do sada napravio.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: