Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

WD Gaming eksterni hard diskovi

Datum objave: 16.03.2020
(0 ocena)
WD Gaming eksterni hard diskovi


WD_Black P10 Game Drive podiže vašu gejmersku konzolu ili računar na nivo koji vam je potreban da održite prednost nad konkurencijom. Ovaj vrhunski hard disk omogućava da sačuvate vaše dragocene igre u eksternom formatu, pa tako ne morate da birate koje igre ćete obrisati kako biste napravili mesta za nove.

Lako prenosiv i izuzetno izdržljiv, WD_Black P10 Game Drive obezbeđuje da vaše igre budu uvek pored vas. Jednostavno se priključite, ulogujte i spremni ste za igranje bilo koje igre iz vaše kolekcije. Nudeći pouzdanost, optimizovano povećanje brzine, i do 5TB dodatnog prostora za skladištenje, WD_Black P10 Game Drive omogućava vašoj konzoli ili računaru nove nivoe performansi, a vama igranje bez ograničenja. Ukoliko želite još više, tu je WD_Black D10 Game Drive, kapaciteta prostora za skladištenje 8TB, na kojem možete sačuvati i do 200 igara. 

Potrošićete manje vremena brinući o svom hardveru, i imati više vremena za pobeđivanje. Western Digital eksterni hard diskovi dostupni su u svim Gigatron maloprodajnim objektima i online prodavnici.

Pitanja i odgovori

  • Unesite kod

Pratite nas na društvenim mrežama: