Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

EAN: 889842335569

MICROSOFT Office Home and Student 2019 Medialess - 79G-05061 Engleski, Fizička lica - kućna upotreba, Jednokratna kupovina

 • Microsoft

Pošalji prijatelju

Email adresa nije ispravna!
Jezik: Engleski
Namena: Fizička lica - kućna...
Pretplata: Jednokratna kupovina
 • Proizvod trenutno nije dostupan
Microsoft - Office paketi - MICROSOFT Office Home and Student 2019 Medialess - 79G-05061 -

Prodavnice Beograd

Utisci kupaca

Recenzije proizvoda koje slede mogu da napišu isključivo registrovani korisnici, koji su kupili ovaj uređaj u Gigatronu. Zahvaljujući utisku i oceni korisnika koji su kupili ovaj proizvod i imali prilike da ga lično koriste, svi posetioci Gigatron sajta sada imaju realan uvid u prednosti i mane proizvoda zasnovan na korisničkom iskustvu. Nadamo se da će vam ova opcija biti od koristi pri odabiru pravog proizvoda za vas.

Ukupna ocena proizvoda:

8.8
 • Cena:
  7.5
 • Kvalitet:
  9.5
 • Performanse:
  9.5
 • Pozitivni utisci
  Једини офис који заправо могу да користим. Пробао сам их све, Libra, Open, Google пакет, али Microsoft Office је једина права ствар. Такође, овај производ пружа неограничену лиценцу (а не годишњу) за сва три основна Office програма коју можете пребацивати на нови компјутер у случају да икада промените компјутер.
 • Negativni utisci
  Цена је превисока за услове у којим живимо у Србији.
  Ocena kupca
  8.7
 • Pozitivni utisci
  Standardan Office paket za one koji žele legalan software a Open Office nije potpuno kompatibilan sa onim što rade.
 • Negativni utisci
  Cena je malo veća uzimajući u obzir naš standard.
  Ocena kupca
  9
Prikaži više

Opis

Specifikacije
Pitanja i odgovori (1)
Kalkulator rata
Tip Office paketi
Sadržaj Word, Excel, PowerPoint, OneNote
Namena Fizička lica - kućna upotreba
Jezik Engleski
Pretplata Jednokratna kupovina
Arhitektura 32bit, 64 bit
Platforma 1 PC (isključivo Windows 10)/macOS računar
Broj korisnika 1 korisnik
Napomena Licenca je namenjena isključivo fizičkim licima za privatnu upotrebu i nije dozvoljeno njeno korišćenje u preduzećima tj. u poslovne svrhe.
EAN 889842335569
Razno

Kupovina kroz FPP (Retail), softver koji se se prodaje "u kutijama",  kao i sva ostala "normalna" roba. Ovaj metod licenciranja odgovara pre svega kućnim i SOHO korisnicima koji imaju jedan ili nekoliko računara. Za svaki računar mora se kupiti posebna "kutija" sa softverom. Korisnik je u obavezi da čuva kutiju sa instalacijonim medijem i COA nalepnicom na kutiji, pošto je ona zajedno sa računom potvrda da je licenca kupljena. Ako se kojim slučajem izgubi kutija, i licenca je trajno izgubljena. Korisnik koristi verziju softvera koju je kupio i nema pravo downgrade-a.

FPP proizvodi takođe imaju Certifikat o autentičnosti koji se nalazi na samoj kutiji, pa je kutija zajedno sa svim njenim pratećim sadržajem neophodno čuvati kao dokaz o legalnosti kupljenog softvera. Softver pre upotrebe morate aktivirati, što je jednostavna procedura koju možete izvršiti preko Interneta ili telefonskim pozivom na lokalni Microsoft centar za podršku u Beogradu. Ukoliko je broj licenci bilo kog Microsoft softvera koji vam je neophodan manji od 5, FPP je uz OEM, jedini način nabavke koji imate na raspolaganju. Bitna razlika u odnosu na OEM je u tome što se FPP proizvod može prebaciti sa jednog računara na drugi, uz uslov da se prvo ukloni sa prethodnog na kome je bio instaliran.

Link proizvođača

*Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne

 • Unesite kod
  • Miroslav
   27/12/2018

   Postovani, da li je ovo trajna licenca, ili je ovo pretplata?

  • Poštovani, u pitanju je trajna licenca.

Prethodno pregledani proizvodi

Pratite nas na društvenim mrežama: