Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

EAN: 889842425611

MICROSOFT Windows Server 2019 Standard 64bit Engleski DSP OEI DVD 16 Core - P73-07788 Windows Server 2019 Standard, OEM

  • Microsoft

Pošalji prijatelju

Email adresa nije ispravna!
Verzija: Windows Server 2019...
Verzija softvera: OEM
  • Proizvod trenutno nije dostupan
Microsoft - Operativni sistemi - MICROSOFT Windows Server 2019 Standard 64bit Engleski DSP OEI DVD 16 Core - P73-07788 -

Prodavnice Beograd

Specifikacije
Pitanja i odgovori
Kalkulator rata
Verzija Windows Server 2019 Standard
Verzija softvera OEM
EAN 889842425611
Razno OEM (Original Equipment Manufacturer) softver je predviđen za isporuku isključivo uz nove računare, a ujedno je i najpovoljniji način da nabavite Microsoft softver.
Dokaz da je OEM softver legalan su originalni instalacioni mediji zaštićeni hologramom i ugovor o korišćenju, kao i COA (Certifikat o autentičnosti) nalepnica koju treba zalepiti na vidno mesto na kućištu računara. Certifikat o autentičnosti na sebi sadrži i serijski broj koji vam je neophodan za instalaciju softvera. Glavna prednost nabavke OEM softvera je povoljnija cena od standardne, a glavni nedostatak je činjenica da se nakon kupovine softver "vezuje" za hardver na kome je instaliran i ne može se legalno prebaciti na drugi računar.
Na ovaj način mogu se kupiti Windows Home i Pro edicije, kao i edicije Windows Servera, kao što su Windows Server Standard/ Essentail itd. kao i CALovi odnosno licence za pristup serveru.

Tip: Windows Server 2019 Standard
Arhitektura: 64bit-a
Napomena: Verzija na engleskom jeziku

Link proizvođača

*Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne

  • Unesite kod

Prethodno pregledani proizvodi

Pratite nas na društvenim mrežama: