Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

EAN: 889842189452

WINDOWS 10 Pro 32-bit/64-bit Eng Intl non-EU/EFTA USB RS - FQC-10071 Windows 10 Pro 64bit, Retail (FPP)

 • Microsoft

Pošalji prijatelju

Email adresa nije ispravna!
Verzija: Windows 10 Pro 64bit
Verzija softvera: Retail (FPP)
 • Proizvod trenutno nije dostupan
Microsoft - Operativni sistemi - WINDOWS 10 Pro 32-bit/64-bit Eng Intl non-EU/EFTA USB RS - FQC-10071 -

Prodavnice Beograd

Utisci kupaca

Recenzije proizvoda koje slede mogu da napišu isključivo registrovani korisnici, koji su kupili ovaj uređaj u Gigatronu. Zahvaljujući utisku i oceni korisnika koji su kupili ovaj proizvod i imali prilike da ga lično koriste, svi posetioci Gigatron sajta sada imaju realan uvid u prednosti i mane proizvoda zasnovan na korisničkom iskustvu. Nadamo se da će vam ova opcija biti od koristi pri odabiru pravog proizvoda za vas.

Ukupna ocena proizvoda:

9.2
 • Kvalitet:
  9.5
 • Performanse:
  9.5
 • Cena:
  8.5
 • Pozitivni utisci
  FPP verzija Windows 10 operativnog sistema (pro verzija). Predstavlja osiguranje u slučaju potrebe da se operativni sistem prenese na drugi uređaj (u odnosu na OEM licencu). Ova je vezana za vaš Microsoft account i kao takva je prenosiva sa uređaja na uređaj.
 • Negativni utisci
  Nesrazmerna cena plateznoj moći prosecnog građanina, ali to je neka druga priča.
  Ocena kupca
  9
 • Pozitivni utisci
  Ovo nije prvi put da se susrećem sa legalnom verzijom Windows-a, ali prvi put da instaliram Windows 10. Prvi pogled, pakovanje. Zaista odiše da je unutra premium proizvod. U pakovanju uputstvo i instalacija na USB-u. Instalacija prošla savršeno, bez konsultacije sa uputstvom. Deo setup-a na kraju instalacije odrađen iznenađujuće dobro. Radi savršeno i bez bilo kakvih problema. Zaista pravi osećaj premium softvera. Cena za naše pojmove, možda malo jača, ali kvalitet opravdava ovu cenu. Mogućnost kupovine na rate čini ga znatno pristupačnijim.
 • Negativni utisci
  Nemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca
  9.3
Prikaži više

Opis

Specifikacije
Pitanja i odgovori (7)
Kalkulator rata
Verzija Windows 10 Pro 64bit
Verzija softvera Retail (FPP)
EAN 889842189452
Razno Kupovina kroz FPP (Retail), softver koji se se prodaje "u kutijama",  kao i sva ostala "normalna" roba. Ovaj metod licenciranja odgovara pre svega kućnim i SOHO korisnicima koji imaju jedan ili nekoliko računara. Za svaki računar mora se kupiti posebna "kutija" sa softverom. Korisnik je u obavezi da čuva kutiju sa instalacijonim medijem i COA nalepnicom na kutiji, pošto je ona zajedno sa računom potvrda da je licenca kupljena. Ako se kojim slučajem izgubi kutija, i licenca je trajno izgubljena. Korisnik koristi verziju softvera koju je kupio i nema pravo downgrade-a.

FPP proizvodi takođe imaju Certifikat o autentičnosti koji se nalazi na samoj kutiji, pa je kutija zajedno sa svim njenim pratećim sadržajem neophodno čuvati kao dokaz o legalnosti kupljenog softvera. Softver pre upotrebe morate aktivirati, što je jednostavna procedura koju možete izvršiti preko Interneta ili telefonskim pozivom na lokalni Microsoft centar za podršku u Beogradu. Ukoliko je broj licenci bilo kog Microsoft softvera koji vam je neophodan manji od 5, FPP je uz OEM, jedini način nabavke koji imate na raspolaganju. Bitna razlika u odnosu na OEM je u tome što se FPP proizvod može prebaciti sa jednog računara na drugi, uz uslov da se prvo ukloni sa prethodnog na kome je bio instaliran.

Maksimalno podržana RAM memorija: 512GB

Sistemski potrebno: 
Procesor: minimum 1GHz 
Ram memorija: 2GB 
Hard disk: 20GB 
Grafička karta: koja podržava minimum DirectX 9 sa WDDM 1.0 drajverom
Monitor: minimum rezolucije 800x600

Funkcije: 
- Continuum (omogućava da operativni sistem bolje radi kada računar podržava tastaturu, miš i unošenje putem dodira (touch input))
- Cortana (pomaže pri korišćenju računara, upravlja vašim kalendarom, nalazi datoteke, fajlove ili čak priča viceve.Korišćenje Cortane je moguće putem unosa teksta ili putem govora.)
- Hardverska enkripcija
- Microsoft Edge (novi web pretraživač koji omogućava da pravite beleške, pišete, skicirate i markirate direktno na veb stranicama. POdržava pomoć od strane Cortana funkcije)
- Microsoft Account
- Upravljanje mobilnim telefonom
- Učitavanje linije sa biznis aplikacijama (Side-loading of line of business apps)
- Virtual desktop
- Windows Hello (prijavljivanje na Windows 10 pomoću pogleda ili dodira)
- Assigned Access 8.1 (podešavanje računara odnosno naloga da koristi samo jednu aplikaciju (pogodno za javne računare))
- BitLocker (kompletna enkripcija diska)
- Business Store 
- Current Branch for Business (CBB)
- Domain join and Group Policy Management
- Enterprise Data Protection
- Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE)
- Hyper-V
- Microsoft Azure Active Directory join
- Private Catalog
- Remote Desktop
- Windows Update for Business

Link proizvođača

*Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne

 • Unesite kod
  • Luka
   19/11/2018

   Postovani zanima me koja je razlika izmedju ggk verzije i ove i da li se dobijaju programi word excel power point...?

  • Poštovani, GGK - Kupuje se za legalizaciju starih računara,odnosno ako posedujete računar na kome je već instaliran neki operatvni sistem za koji nemate originalnu nalepnicu ili ugovor o količinskom licenciranju u tom slucaju najbrži način da obezbedite legalan i originalan operativni sitem je kupovinom GGK (Get Genuine Kit) licence, i ne dobijaju se programi u okviru Microsoft Office paketa.

  • Jana Polak
   25/09/2018

   Da li ovaj operativni sistem iz ovog paketa može da se instalira na 3 računara?

  • Poštovana, ovaj operativni sistem se može instalirati na jednom računaru.

Prikaži više

Prethodno pregledani proizvodi

Pratite nas na društvenim mrežama: