Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

EAN: 8606005531154

ELCO prenaponska zaštita petostruka priključnica 5

Broj utičnica: 5
Prekidač: Da
USB: Ne
Zaštita od prenapona: Da
(1 ocena)
  http://schema.org/InStock
 • Na stanju

Vreme isporuke:

2 radna dana

2.390 RSD
Raspoloživo u prodavnicama:
 
Elco - Produžni kablovi - ELCO prenaponska zaštita petostruka priključnica - Produžni kablovi, šukoi, zaštita od prenapona. Online prodaja, Šok cene, popusti, odloženo plaćanje.

Prodavnice Beograd

Utisci kupaca

Recenzije proizvoda koje slede mogu da napišu isključivo registrovani korisnici, koji su kupili ovaj uređaj u Gigatronu. Zahvaljujući utisku i oceni korisnika koji su kupili ovaj proizvod i imali prilike da ga lično koriste, svi posetioci Gigatron sajta sada imaju realan uvid u prednosti i mane proizvoda zasnovan na korisničkom iskustvu. Nadamo se da će vam ova opcija biti od koristi pri odabiru pravog proizvoda za vas.

Ukupna ocena proizvoda:

9.2
 • Performanse:
  9.5
 • Kvalitet:
  10
 • Cena:
  8
 • Pozitivni utisci
  Produžni je dobar, nije pokazao nikakvih smetnji niti problema. Zadovoljan sam njegovom primenom i njegovim radom. Bez problema može podržati i grejalicu od 2000W i puniti mobilni, moj laptop računar koji jede struju i raditi lampa bez prekida. Osim više cene proizvod je zaista dobar na kvalitetu.
 • Negativni utisci
  Cena može biti umanjena makar 30%. Osim što je proizvod kvalitetan i pogodan velika ušteda od proizvođača a šteta za kupca je ta što nije doradio na dužini kabla, da on zaista ima neku veliku namenu iz utičnice kroz sobu. Još nisam čuo da neko pravi sobe sa dužinom od 2 m.
  Ocena kupca
  8.7
 • Pozitivni utisci
  Kvalitet izrade na veoma visokom nivou (što je kod ovakvih proizvoda i najvažnije), kao i postojanje prenaponske zaštite (jedna od stvari za koje se nadaš da nikada neće biti iskorišćene).
 • Negativni utisci
  Objektivno ružan (u poređenju sa modelima poznatijih proizvođača), ali bi to svakako trebalo da bude manje važna stvar kod ovakvih proizvoda. Nešto komplikovaniji sistem kačenja ispod stola.
  Ocena kupca
  9.7
Prikaži više
Specifikacije
Pitanja i odgovori
Broj utičnica 5
Prekidač Da
USB Ne
Zaštita od prenapona Da
Dužina kabla 2m
Boja Crna/siva
Prava potrošača 60 meseci
EAN 8606005531154
Razno Link proizvođača
 • Unesite kod

Uporedi sa sličnim proizvodima

Prethodno pregledani proizvodi

Pratite nas na društvenim merežama: