Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

EAN: 8606019850340

BAUER SPECTRUM IR-800 IC Panelni radijator, 850 W, Bela

  • Bauer

Pošalji prijatelju

Email adresa nije ispravna!
Tip: Panelni radijator
Snaga: 850 W
Boja: Bela
  • Proizvod trenutno nije dostupan
Bauer - Radijatori - BAUER SPECTRUM IR-800 IC -

Prodavnice Beograd

Opis

Specifikacije
Pitanja i odgovori
Kalkulator rata
Tip Panelni radijator
Snaga 850 W
Funkcije Infracrvena energija nije samo bezbedna, već i veoma zdrava za nas i ima mnogo prednosti. Ona emituje energiju direktno na objekte na svom putu, to je čini veoma efikasnom za zagrevanje nas i naših domova.
Ostale karakteristike - Preporučeno za 15 m²
- Bez turbulencije vazduha
- Nema podizanja alergena
- Niski troškovi grejanja 50 W/m³
- Zidovi ostaju suvi
- Nema pojave buđi na zidovima
- Izbegnuta je kondenzacija
- Nema cirkulacije prašine
- Daljinski upravljač
- Smanjena potrošnja električne energije
- Dimenzije komercijalnog pakovanja: (ŠxVxD): 55 x 138 x 8.5 cm
Boja Bela
EAN 8606019850340
Razno Infracrveni grejači koriste princip solarnog zračenja i pružaju ugodnu toplinu u svakoj sobi. Solarno zračenje ne koristi vazduh za transport toplote - toplota se prenosi skoro bez gubitaka - toplota se čuva i akumulira u predmetima, zidovima, podu, plafonu i oslobađa se ravnomerno nazad u prostoriju. Zidovi su uvek topli i suvi, izbegava se stvaranje plesni i kondenzacije.

Infracrveno grejanje se razlikuje od konvekcijskog grejanja po tome što zagreva materijale predmeta unutar prostora, ne vazduh. 

Postoje tri načina emitovanja energije: prenošenje, konvekcijski i zračenjem.

Prenošenju je potreban direktan kontakt između dva ili više medija za prenošenje toplote, dok se konvekcijski prenosi putem tečnosti ili gasa. Molekuli vazduha  ili vode koji se zagrevaju od strane izvora se međusobno sudaraju i prenose energiju. U ovom procesu postoje gubici, dok je drugačija situacija sa zračenjem. Zračenje je jedinstveno po tome što ne zahteva drugo telo ili masu za prenos toplote. Putem zračenja se energija direktno emituje na objekte na koje naiđe, a to je čini veoma efikasnom za zagrevanje nas i naših domova.

*Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne

  • Unesite kod

Prethodno pregledani proizvodi

Pratite nas na društvenim mrežama: