Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

Televizori

Televizori rezultat pretrage (11)
  • Grundig x

Televizori - LCD, LED, OLED, QLED, Smart TV...

Televizori su postali centar kućne zabave i multmedije. Pojavom Smart televizora programska šema televizijskih stanica pala je u drugi plan jer sada možete da gledate šta želite i kad god želite, zahvaljujući popularnim video-servisima kao što su Netflix, YouTube i drugi. Moderni televizori zamenjuju čak i muzičke uređaje jer vam aplikacije kao što su Deezer, Google Play Music i sl. obezbeđuju jednostavan pristup milionima pesama.

Među dijagonalama svih dužina kriju se proizvodi najcenjenijih i najpopularnijih proizvođača, uključujući Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Tesla, Vox, Fox i druge.

Zahvaljujući naprednim procesorima za obradu slike, ekranima Full HD, 4K ili 8K UHD rezolucije, tehnologijama kao što su LED, OLED, QLED i AmbiLight, te tehnologijama za obradu zvuka poput Dolby Atmos, TruSurround i sl, sada u svom domu možete imati pravi pravcati bioskop, u kojem će filmovi izgledati bolje nego ikada ranije.

Ukoliko ste ljubitelj video-igara, kombinacija velikog televizora i konzole za igranje (Sony Playstation, Microsoft Xbox i sl) omogućiće vam beskrajnu zabavu.

Pratite nas na društvenim mrežama: