Preporučujemo

Robne marke

Rezultat pretrage

VIP i Gigatron specijalna ponuda

VIP I GIGATRON SPECIJALNA PONUDA

Želiš popust na kupovinu u Gigatronu uz ugovor u Vipu?

1. Potpiši novi ili obnovi postojeći ugovor u bilo kojoj NEO, Klasik i Sigurica tarifi, Vip Online i Kućni Net 3 tarifi, bez uzimanja mobilnog uređaja.

2. Uz ugovor dobijaš popust na kupovinu u Gigatronu, čija vrednost zavisi od odabrane tarife.

3. U narednih šest meseci poseti najbližu Gigatron prodavnicu i ponesi Vip ugovor i ličnu kartu kako bi ostvario popust. Ukoliko ti više odgovara, kupi uređaj u Gigatron online prodavnici i unesi kod za popust, koji si dobio uz ugovor.

4. Iskoristi popust za kupovinu bilo kog uređaja u Gigatronu, osim mobilnog telefona.

Izaberi tarifu i sklopi ugovor putem sajta vipmobile.rs ili poseti najbliži Vip centar

Vip tarife

Sadržaj Vip tarifnih paketa važi u nacionalnom saobraćaju.

Popust na kupovinu može se iskoristiti na Gigatron prodajnim mestima u roku od šest meseci od datuma zaključenja ugovora u Vipu.

Odabirom ove promocije korisnik nema pravo da uzme uređaj ili popust na mesečnu pretplatu u Vipu tokom trajanja ugovorne obaveze.

Iznos popusta nije moguće zameniti za novac u Gigatron prodajnim objektima. Nakon kupovine, preostali iznos ne može da bude vraćen kupcu u slučaju da je vrednost robe manja od vrednosti popusta. Popust je moguće samo jednom iskoristiti u jednom Gigatron prodajnom objektu.

Za robu kupljenu u Gigatronu u okviru ove ponude, Vip mobile ne daje garanciju i ne prima reklamacije. Ovu ponudu nije moguće vratiti, niti zameniti za neku drugu ponudu u Vipu.

Promocija važi do 31.12.2018. godine.
Kompletnu ponudu SONY PlayStation 4 konzola pogledajte na linku.

Najbolje mesto za zabavu
Gigatron i Vip

Pratite nas na društvenim merežama: